Robotizuotas elipsinis eisenos treniruoklis KINISIFORO

robotizuotastreniruoklis

MB “Dianeta” ir VšĮ “Senevita” pristato naujieną Lietuvoje – pirmąjį robotizuotą elipsinį eisenos treniruoklį KINISIFORO, kurio veikimas pagrįstas smegenų neuroplastiškumu ir kuris padeda sergantiems cerebriniu paralyžiumi (nepriklausomai nuo asmens amžiaus), pacientams po insultų, galvos smegenų, stuburo smegenų traumų, sergantiems išsėtine skleroze. Pacientai, kenčiantys nuo raumenų spastikos rezultatus jaučia jau po pirmojo užsiėmimo.

Kviečiame pacientus atvykti pirmai NEMOKAMAI konsultacijai tuo metu, kuomet Lietuvoje viešės pats Kinisiforo įrangos ir K-set reabilitacinio metodo kūrėjas p. Onisiforos Hadjionisiforou (jo vizitas planuojamas birželio 25 – 28d).

Nuorodos į tinklapį, kur galite daugiau pasiskaityti/peržiūrėti video apie gydymą ir gaunamus rezultatus:

  • Pažintiniai video apie pacientų pasiekiamus rezultatus – http://www.kinisiforo.com/media/
  • Pristatomas K-Set gydymo metodas, pagal kuri sudaroma individuali gydymo programa – http://www.kinisiforo.com/k-set-method-2/
  • Informacija apie patį gydytoją Onisiforos Hadjionisiforou, sukūrusį gydymo metodiką ir patį Kinisiforo treniruoklį bei šuo metu vadovaujantį keliems veikiantiems reabilitacijos centrams Kipre – http://www.kinisiforo.com/team/onisiforos-hadjionisiforou/

Pirmojo apsilankymo metu gyd. Onisiforos pcientą apžiūrėtų, įvertintų būklę, sudarytų individualią reabilitacinę programą ir įvardintų kokią pažangą ir per kurį laiką galima pasiekti, taip pat po konsultacijos būtų ir primasis NEMOKAMAS kineziterapijos užsiėmimas.

Jei pacientas turi asmeninį/šeimos kineziterapeutą (t.y. specialistą, kuris lanko pacientą namuose, ar pas kurį lankotės) – maloniai kviečiame į pirmą konsultaciją atvykti kartu su juo, kad turėtumėte objektyvią specialisto nuomonę dėl galimos reabilitacijos eigos.

Dėl transporto paslaugų pacientams (Vilniaus m. ir rajone): galime pasirūpinti ir paciento atvežimu į užsiėmimus bei parvežimu po užsiėmimų į namus “nuo durų iki durų“. Įvertinus atstumą nuo paciento gyvenamosios vietos iki reabilitacijos įstaigos, suskaičiuojama kiek tokia paslauga kainuotų (kuomet sutartu laiku atvykstama į namus, jei reikia, padedame nukelti pacientą laiptais, nuvežame į reabilitacijos įstaigą net ir nelydint šeimos nariams, palydime, palaukiame kol su pacientu pradeda užsiėmimus specialistai, po užsiėmimų parvežame į namus, jei reikia, padedame užkelti laiptais).

Vietų skaičius ribotas, todėl BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA tel. 8 699 79615 arba el.pastu ineta@dianeta.lt

Kinisiforo įranga yra ir reabilitacijos paslaugos pagal K-Set metodiką šiuo metu teikiamos VšĮ “Senevita” reabilitacijos centre, esančiame adresu Balžio g. 33, Vilniuje.

 

LZNS - post author

Mums labai svarbu pasiūlyti neįgaliesiems daugiau galimybių, kad jie galėtų pasinaudoti visomis savo teisėmis ir visapusiškai dalyvautų visuomenės gyvenime.

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus viešinamas